REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/nsehyz2_lD88WTqvoECK/9cdafe008d850d66c2aa48810d7629.jpeg)
Granadír
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 8 ks zemiaky
- 400 g fliačky
- 2 ks Cibuľa
- 4 pl olej
- podľa chuti soľ
- mletá sladká paprika
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Zemiaky očistíme, pokrájame na malé kocky a uvaríme v osolenej vode do mäkka. Scedíme a nasypeme do veľkej misky.
2. Krok
Cestoviny taktiež dáme variť do slanej vody a uvaríme al dente. Taktiež scedíme, pridáme k zemiakom.
3. Krok
Vo väčšej panvici zohrejeme olej, nadrobno nasekanú cibuľu.
4. Krok
Cibuľu pražíme, kým nezmäkne, a potom pridáme štedrú lyžicu papriky a trochu údenej papriky. Ešte minútku restujeme a prelejeme do misky so zemiakmi a cestovinou.
5. Krok
Všetko spolu premiešame, dosolíme a podávame s kyslými uhorkami.