REKLAMA

Granadír

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 8 ks zemiaky Pridané do
  • 400 g fliačky Pridané do
  • 2 ks Cibuľa Pridané do
  • 4 pl olej Pridané do
  • podľa chuti soľ Pridané do
  • mletá sladká paprika Pridané do
REKLAMA

Postup

45 min.
1. Krok

Zemiaky očistíme, pokrájame na malé kocky a uvaríme v osolenej vode do mäkka. Scedíme a nasypeme do veľkej misky.

2. Krok

Cestoviny taktiež dáme variť do slanej vody a uvaríme al dente. Taktiež scedíme, pridáme k zemiakom.

3. Krok

Vo väčšej panvici zohrejeme olej, nadrobno nasekanú cibuľu.

4. Krok

Cibuľu pražíme, kým nezmäkne, a potom pridáme štedrú lyžicu papriky a trochu údenej papriky. Ešte minútku restujeme a prelejeme do misky so zemiakmi a cestovinou.

5. Krok

Všetko spolu premiešame, dosolíme a podávame s kyslými uhorkami.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Vianočné

271 receptov

Obed

4997 receptov

Mäsité jedlá

2299 receptov

Pre diabetikov

632 receptov

Večera

4719 receptov

Kuracie mäso

803 receptov

Dezert

3871 receptov

Raňajky

1573 receptov