:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/CW7jMesfY5ydGI763bpt/6dfe4d724d6e659e7c6f49fa4d9d2f.jpeg)
Fazuľová polievka s údeným rebrom
Polievka, ktorá chuti snáď každému. Ja ju varím bez múky ale na chuti sa nič nemení .
Ingrediencie
- 730 g údené rebro
- 3 l voda
- 1 cibuľa veľká
- 620 g fazuľa
- 790 g zemiak
- 40 g krúpy
- 30 g umytá a najemno nasekaná petržlenová vňať
- 1 petržlen
- 135 g zeler
- 1 mrkva
- 4 cesnak
- údená mletá paprika
- červená mletá paprika
- soľ
- korenie 4 farebné
- vegeta
- sušená bazalka
Odporúčané produkty

Podravka ochucovadlo

Podravka NATUR

Podravka kečup jemný

Podravka dijónska horčica
Postup
Do časti vody si dáme variť údené rebrá, pridáme k nim trošku soli a asi 5 -6 bobuliek nového korenia,bazalku alebo majoránku a väčšiu cibuľu.Uvaríme do mäkka.
Do väčšie hrnca dáme variť vopred deň namočenú fazuľu, ja som použila veľkú švábku.Pridáme k nej dva väčšie zemiaky,mrkvu,zeler, petržlen,trošku soli a čerstvo namleté štvorfarebné korenie.
Ak máme zeleninu a zemiaky uvarené, vyberieme to,, môžeme aj pár fazuliek k tomu a trochu vody ,,dobre to rozmixujeme.Vznikne nám hustá kaša ktorou polievku zahustíme.
Keď nám fazuľa zmäkne, pridáme ostatné zemiaky nakrájané na kocky ,premyté krúpy a uvaríme do mäkka, pridáme vodu (precedenú)z rebier a hustú kašu zo zeleniny . Dochutíme koreninami,vegetou,soľou. Nakoniec pridáme obraté mäsko z rebierok a vňaťku.Spolu ešte chvíľku povaríme a môžeme dať na tanier . Kto má rád aj s hrubými rezancami. Dobrú chuť


:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/hiETPe-dOz7fT8Ow6Qk2/1694355aea7781d3b373ece1dddb73.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ZVY3qNgUlPs-02pVUOwT/d402e90fc61c1c1650c6cb6ca232d6.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/OeVWf3fACDJZnx3TurKO/db9c9466cb4d417438349d6c0d6d03.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/KHoT_gdpTtMzShAwcDvs/52ff5263d66529ec85626225d1f925.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/6wZPkxkXwenjACXRU529/6783883f6a8dc8403af74e9499caf4.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/XY3TQXNNzCalampwR9MF/58b478193759ea675f38a8e38f1e70.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/SBuLKU_AqE-hstTLUb_6/707c87606442a54b4e1a724bb4c1c1.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/aZkkTnrXIs1ArlqXVHVd/66279aeb7a1f43a250066ee8c9332b.jpeg)












 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
A to kedy mám dať červenú papriku a údenú papriku?