REKLAMA

Zdroj: Oleksandr P from Pexels

Domáci kečup s cviklou

Chutný domáci kečup s cviklou, ktorý je perfektným spoločníkom ku grilovaným pokrmom. Je aj vynikajúcou alternatívou k obchodným omáčkam, ktorej príprava je jednoduchá a výsledok je skutočne lahodný.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
3
  • 1 kus Cibuľa Pridané do
  • 500 g cvikla Pridané do
  • 400 g paradajky Pridané do
  • 2 čajové lyžice jablčný ocot Pridané do
  • 2 šálky voda Pridané do
  • 200 g cukor Pridané do
  • 1 čajová lyžička soľ Pridané do
REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

V hlbokom hrnci orestujte nadrobno nakrájanú cibuľu, až kým nebude mäkká a zlatohnedá.

2. Krok

Pridajte nastrúhanú cviklu a paradajky, pokrájané na kúsky. Pridajte aj ocot, vodu, cukor a soľ.

3. Krok

Prikryte a nechajte variť na miernom ohni asi hodinu, prípadne až kým nezhustne.

4. Krok

Kečup potom prelejte do sklenených pohárov a nechajte ho vychladnúť. Môžete ho skladovať v chladničke až do 2 týždňov.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4821 receptov

Mäsité jedlá

2239 receptov

Kuracie mäso

784 receptov

Raňajky

1469 receptov

Mascarpone

340 receptov

Dezert

3709 receptov

Na panvici

1236 receptov