REKLAMA

Zdroj: pixabay

Domáci jagerek z diviny

Poľovnícka špecialita z diviny.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 500 g divina pečeň Pridané do
  • 200 g divina srdce Pridané do
  • divina pľúcka Pridané do
  • 4 ks Cibuľa Pridané do
  • 2 pl masť bravčová Pridané do
  • víno červené Pridané do
  • korenie čierne mleté Pridané do
  • Paprika sladká mletá Pridané do
  • paprika pálivá mletá Pridané do
  • korenie na divočinu Pridané do
  • majorán drvený Pridané do
  • 4 strúčiky cesnak Pridané do
  • soľ Pridané do
REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Pľúca, srde z diviny si dáme najskôr obvariť do vody. Len aby sa na povrchu zatiahlo do biela.

2. Krok

Všetko mäso nakrájame na rezančeky. Cibuľu nakrájame na prúžky.

3. Krok

Na masti si osmahneme cibuľu, pridáme nakrájané mäso a restujeme.

4. Krok

Mäso dochutíme korením, korením na divočinu mletou paprikou, prelisovaným cesnakom a podlejeme vínom, dusíme kým nie je mäkké.

5. Krok

Na záver už len dochutíme soľou a majoránkou.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4946 receptov

Mäsité jedlá

2281 receptov

Kuracie mäso

798 receptov

Lacné jedlá

1546 receptov

Česká

198 receptov

Príloha

1354 receptov

Dezert

3834 receptov

Šaláty

405 receptov