Bravčové ragú so zeleninou

VIDEORECEPT Bravčové ragú so zeleninou

REKLAMA

Bravčové ragú na zelenine

  • 60Minút
  • 4Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 300 g červenej cibule Pridané do
  • 150 g zeleru Pridané do
  • 150 g mrkvy Pridané do
  • 1 kg mletého mäsa Pridané do
  • 1 šálka vína Pridané do
  • 130 g paradajkového pretlaku Pridané do
  • 400 g lúpané paradajky Pridané do
  • 6 čerstvých paradajok Pridané do
  • 1 šálka plnotučného mlieka Pridané do
  • 3 pl olivový olej Pridané do
  • soľ Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Zeler, mrkvu a cibuľu si očistíme a nakrájame na kocky.

Bravčové ragú so zeleninou - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

2. Krok

V panvici si rozpálime olej a pridáme na kocky nakrájanú zeleninu. Všetko spolu chvíľku restujeme.

Bravčové ragú so zeleninou - krok prípravy 2

Zdroj: Youtube

3. Krok

Pridáme mleté mäso a posolíme. Opečieme aby sa nám vydusila voda. Pridáme víno a lúpané paradajky. Čerstvé paradajky zbavíme šupiek a pridáme k zmesi.

Bravčové ragú so zeleninou - krok prípravy 3

Zdroj: Youtube

4. Krok

Keď je mäso hotové, pridáme k ragú mlieko a ešte chvíľku spolu prevaríme. Môžeme podávať s cestovinou.

Bravčové ragú so zeleninou - krok prípravy 4

Zdroj: Youtube

Podobné recepty

Pravá talianska boloňská omáčka
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Pravá talianska boloňská omáčka

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Rýchla omáčka z mletého mäsa na špagety
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Rýchla omáčka z mletého mäsa na špagety

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Hovädzie varené a paradajková omáčka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Zapekané kuracie mäso s cuketou
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Minestrone s parmezánovými lupienkami
Recept od prémiového používateľa
4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 10

Minestrone s parmezánovými lupienkami

4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 10
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Kurací vývar

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Dusené hovädzie s tagliatele

Eva
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Pravý maďarský bravčový perkelt
Recept od prémiového používateľa
Videorecept

Podobné recepty

Pravá talianska boloňská omáčka
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Pravá talianska boloňská omáčka

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Rýchla omáčka z mletého mäsa na špagety
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Rýchla omáčka z mletého mäsa na špagety

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Hovädzie varené a paradajková omáčka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Zapekané kuracie mäso s cuketou
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Minestrone s parmezánovými lupienkami
Recept od prémiového používateľa
4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 10

Minestrone s parmezánovými lupienkami

4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 10
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Kurací vývar

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Dusené hovädzie s tagliatele

Eva
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Pravý maďarský bravčový perkelt
Recept od prémiového používateľa
Videorecept

Top kategórie

Obed

1119 receptov

Mäsité jedlá

465 receptov

Lacné jedlá

628 receptov

Kuracie mäso

189 receptov

Raňajky

427 receptov

Večera

970 receptov

Dezert

851 receptov

Pečivo

131 receptov
Recipe author image lucia.priedhorska

Bravčové ragú so zeleninou

Bravčové ragú na zelenine

60
Minút
4
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Zeler, mrkvu a cibuľu si očistíme a nakrájame na kocky.

2. Krok

V panvici si rozpálime olej a pridáme na kocky nakrájanú zeleninu. Všetko spolu chvíľku restujeme.

3. Krok

Pridáme mleté mäso a posolíme. Opečieme aby sa nám vydusila voda. Pridáme víno a lúpané paradajky. Čerstvé paradajky zbavíme šupiek a pridáme k zmesi.

4. Krok

Keď je mäso hotové, pridáme k ragú mlieko a ešte chvíľku spolu prevaríme. Môžeme podávať s cestovinou.

Ingrediencie
300 g
červenej cibule
150 g
zeleru
150 g
mrkvy
1 kg
mletého mäsa
1 šálka
vína
130 g
paradajkového pretlaku
400 g
lúpané paradajky
6
čerstvých paradajok
1 šálka
plnotučného mlieka
3 pl
olivový olej
soľ