REKLAMA

Zdroj: pixabay

Bravčové mäso s pórom

REKLAMA
20 × Bravčové karé – s omáčkou, plnené aj zapekané! Recepty, ktoré zbožňujeme

Recept nájdeš v tomto článku

20 × Bravčové karé – s omáčkou, plnené aj zapekané! Recepty, ktoré zbožňujeme

Ingrediencie

porcií
2
  • 400 g bravčová panenka Pridané do
  • 1 pór Pridané do
  • 1 mrkva Pridané do
  • 12 Cibuľa Pridané do
  • 3 pl sójovej omáčky Pridané do
  • 1 pl sezamový olej Pridané do
  • soľ Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • chilli prášok Pridané do
  • čínske rezance Pridané do
REKLAMA

Postup

35 min.
1. Krok

Vo voku si rozpálime olej a osmažíme na ňom na jemno nasekanú cibuľu.

2. Krok

Pridáme karé nakrájané na rezančeky. Rýchlo orestujeme.

3. Krok

K mäsu pridáme sójovku, korenie a čili prášok.

4. Krok

Keď je mäso už skoro hotové pridáme na kolieska nakrájaný pór a najemno nakrájanú mrkvu.

5. Krok

Podľa potreby môžeme podliať troškou vody. Hotové mäso podávame na čínskych rezancoch, ktoré sme pripravli podľa návodu.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4469 receptov

Mäsité jedlá

2125 receptov

Pre diabetikov

632 receptov

Mascarpone

327 receptov

Patizón

11 receptov

Raňajky

1299 receptov