REKLAMA

Zdroj: putiru1 from Pixabay

Vínna klobása

Recept na vínnu klobásu, ktorá je vhodná ako rýchly obed alebo večera.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 150 g Hovädzie predné mäso Pridané do
  • 200 g Bravčové pliecko Pridané do
  • 350 g Bravčový bôčik bez kosti Pridané do
  • 90 g Buchty Pridané do
  • 50 g mlieko Pridané do
  • 1 kus vajce Pridané do
  • 60 g bieleho vína Pridané do
  • 1 g Mleté čierne korenie Pridané do
  • 0.6 g Muškátový kvet mletý Pridané do
  • 0.4 g mletý klinček Pridané do
  • 19 g soľ Pridané do
  • 70 g pitná voda Pridané do
  • 3 m Baranie črevo Pridané do

Odporúčané produkty

REKLAMA

Postup

120 min.
1. Krok

Mäso jemne pomeľte.

2. Krok

Huby nakrájajte nadrobno a namočte do mlieka.

3. Krok

Namočené žemle rozmixujte ponorným mixérom a pridajte mleté mäso a korenie.

4. Krok

Miešajte a postupne pridávajte vodu zmiešanú s vínom.

5. Krok

Zmes vtlačte do baraních čriev.

6. Krok

Klobásu pečte z oboch strán na masle a na konci pečenia ju môžete podliať vínom.

Podobné recepty

Zemiakové knedle plnené údeným mäsom s kyslou kapustou

Tradičné a u nás veľmi obľúbené zemiakové knedle plnené údeným mäsom s kyslou kapustou.

Kórejské rezance "Jajangmyeon" s bravčovým mäsom a fazuľovou pastou

Toto tradičné kórejské jedlo pripravujem veľmi rada. Jajangmyeon je výdatné a sýte jedlo plné chuti a pohodlia. Tento recept som sa naučila počas môjho pobytu v Južnej Kórei. Je naozaj zaujímavé vidieť, ako sa z jednoduchých ingrediencií dá vytvoriť jedlo plné hĺbky a charakteru. Objatie v miske, ak chcete.

Mäsové guľky v paradajkovej omáčke

Mäsové guľky v paradajkovej omáčke sú jedným z tých jedál, ktoré potešia každého gurmána. Kombinácia mäkkého mletého mäsa, paradajkovej omáčky a rôznych korenín robí z tohto pokrmu skutočnú delikatesu. Vyskúšajte ho a nebudete sklamaní!

Tradičný "Schwarzsauer" podľa babičkinho receptu

Tento autentický recept na čierne kyslé pochádza z môjho domova v severnom Nemecku, kde je stále veľmi obľúbený. Ako dieťa som vždy rád sledoval svoju starú mamu v kuchyni, ako pripravuje tento bohatý a pikantný mäsový vývar. Bravčové mäso sa varí s korením a podáva sa v omáčke s krvou. Nezabudnuteľná chuť, ktorá mi vždy pripomína nedele u babičky.

Ruské domáce pelmene

Pelmene recept na tradičné ruské jedlo.

Pečeňové halušky do hovädzej polievky

Recept na pečeňové halušky do polievky.

"Alsaský choucroute" - mäso s kyslou kapustou

Ako človek, ktorý prekročil nemecko-francúzske hranice, som si vo Francúzsku často pochutnával na choucroute. Potom som začal toto lahodné tradičné jedlo z Alsaska pripravovať doma pre svoju rodinu a priateľov, až kým som recept nezdokonalil. Nádherná zmes kyslej kapusty, pikantných chutí a výdatného bravčového mäsa je jednoducho neodolateľná.

Domáce Stippgrütze - Vestfálske jedlo

Hoci príprava Stippgrütze zaberie trochu času, rozhodne stojí za námahu - tento rustikálny, pikantný pokrm je absolútnym tipom tradičnej vestfálskej kuchyne. Každá rodina má svoj vlastný recept a toto je ten môj, ktorý som teraz doma pripravila už mnohokrát.

Podobné recepty

Zemiakové knedle plnené údeným mäsom s kyslou kapustou

Tradičné a u nás veľmi obľúbené zemiakové knedle plnené údeným mäsom s kyslou kapustou.

Kórejské rezance "Jajangmyeon" s bravčovým mäsom a fazuľovou pastou

Toto tradičné kórejské jedlo pripravujem veľmi rada. Jajangmyeon je výdatné a sýte jedlo plné chuti a pohodlia. Tento recept som sa naučila počas môjho pobytu v Južnej Kórei. Je naozaj zaujímavé vidieť, ako sa z jednoduchých ingrediencií dá vytvoriť jedlo plné hĺbky a charakteru. Objatie v miske, ak chcete.

Mäsové guľky v paradajkovej omáčke

Mäsové guľky v paradajkovej omáčke sú jedným z tých jedál, ktoré potešia každého gurmána. Kombinácia mäkkého mletého mäsa, paradajkovej omáčky a rôznych korenín robí z tohto pokrmu skutočnú delikatesu. Vyskúšajte ho a nebudete sklamaní!

Tradičný "Schwarzsauer" podľa babičkinho receptu

Tento autentický recept na čierne kyslé pochádza z môjho domova v severnom Nemecku, kde je stále veľmi obľúbený. Ako dieťa som vždy rád sledoval svoju starú mamu v kuchyni, ako pripravuje tento bohatý a pikantný mäsový vývar. Bravčové mäso sa varí s korením a podáva sa v omáčke s krvou. Nezabudnuteľná chuť, ktorá mi vždy pripomína nedele u babičky.

Ruské domáce pelmene

Pelmene recept na tradičné ruské jedlo.

Pečeňové halušky do hovädzej polievky

Recept na pečeňové halušky do polievky.

"Alsaský choucroute" - mäso s kyslou kapustou

Ako človek, ktorý prekročil nemecko-francúzske hranice, som si vo Francúzsku často pochutnával na choucroute. Potom som začal toto lahodné tradičné jedlo z Alsaska pripravovať doma pre svoju rodinu a priateľov, až kým som recept nezdokonalil. Nádherná zmes kyslej kapusty, pikantných chutí a výdatného bravčového mäsa je jednoducho neodolateľná.

Domáce Stippgrütze - Vestfálske jedlo

Hoci príprava Stippgrütze zaberie trochu času, rozhodne stojí za námahu - tento rustikálny, pikantný pokrm je absolútnym tipom tradičnej vestfálskej kuchyne. Každá rodina má svoj vlastný recept a toto je ten môj, ktorý som teraz doma pripravila už mnohokrát.

Reels

Nové

Top kategórie

Mäsité jedlá

1843 receptov

Obed

3765 receptov

Mascarpone

238 receptov

Cestoviny

420 receptov

Pre diabetikov

627 receptov

Cícer

42 receptov

Večera

3450 receptov

Dezert

2626 receptov