REKLAMA

Zdroj: putiru1 from Pixabay

Vínna klobása

Recept na vínnu klobásu, ktorá je vhodná ako rýchly obed alebo večera.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 150 g Hovädzie predné mäso Pridané do
  • 200 g Bravčové pliecko Pridané do
  • 350 g Bravčový bôčik bez kosti Pridané do
  • 90 g Buchty Pridané do
  • 50 g mlieko Pridané do
  • 1 kus vajce Pridané do
  • 60 g bieleho vína Pridané do
  • 1 g Mleté čierne korenie Pridané do
  • 0.6 g Muškátový kvet mletý Pridané do
  • 0.4 g mletý klinček Pridané do
  • 19 g soľ Pridané do
  • 70 g pitná voda Pridané do
  • 3 m Baranie črevo Pridané do

Odporúčané produkty

REKLAMA

Postup

120 min.
1. Krok

Mäso jemne pomeľte.

2. Krok

Huby nakrájajte nadrobno a namočte do mlieka.

3. Krok

Namočené žemle rozmixujte ponorným mixérom a pridajte mleté mäso a korenie.

4. Krok

Miešajte a postupne pridávajte vodu zmiešanú s vínom.

5. Krok

Zmes vtlačte do baraních čriev.

6. Krok

Klobásu pečte z oboch strán na masle a na konci pečenia ju môžete podliať vínom.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov