REKLAMA

Sviečková z bravčového karé

U nás doma ju voláme falošná sviečková.

REKLAMA
Bravčová panenka v tých najlepších receptoch – na prírodno, na šťave aj na hubách

Recept nájdeš v tomto článku

Bravčová panenka v tých najlepších receptoch – na prírodno, na šťave aj na hubách

Ingrediencie

porcií
4
  • 1 bravčová panenka Pridané do
  • 1 Cibuľa Pridané do
  • 3 mrkiev Pridané do
  • 1 zeler menší Pridané do
  • 1 petržlen Pridané do
  • 12 citrón Pridané do
  • 1 pl bravčová masť Pridané do
  • 1 bobkový list Pridané do
  • 5 guličiek mleté čierne korenie Pridané do
  • 3 guličky pimiento Pridané do
  • soľ Pridané do
  • 2 čl cukor Pridané do
  • 250 ml šľahačka Pridané do
REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Bravčovú panenku si očistím a osolím z každej strany.

2. Krok

V hrnci si rozpálim masť a panenku si opečiem z každej strany. Vyberiem si ju bokom a na výpek dám na kocky nakrájanú cibuľu, mrkvu, zeler a petržlen. Osolíme. Všekto spolu poopekám.

3. Krok

Zeleninu zalejem vodou, pridám koreniny v košíčku aby som ich potom ľahšie vybrala a dusím. Keď je zelenina polomäkká pridáme opečené mäso aby sa dorobilo.

4. Krok

Keď je všetko hotové mäso vyberiem a zeleninu rozmixujeme ponorným mixérom. Pridáme smotanu a prevaríme 15 minút.

5. Krok

Dochutíme citrónovou šťavou a cukrom. Mäso si nakrájame na plátky a môžeme podávať s knedľou.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Veľkonočné

246 receptov

Obed

4903 receptov

Dezert

3788 receptov

Mascarpone

344 receptov

Mäsité jedlá

2268 receptov

Večera

4619 receptov

Kuracie mäso

791 receptov

Raňajky

1514 receptov

Lacné jedlá

1536 receptov