REKLAMA

Zdroj: margouillatphotos from Getty Images

Najlepšia mäsová nátierka

Najlepšia mäsová nátierka, ktorá je veľmi chutná, rýchla na prípravu a je možné ju skladovať niekoľko dní v chladničke. Podávať ju môžete s čerstvým pečivom alebo domácou bagetou.

REKLAMA
Tieto nátierky sú ako stvorené na čerstvé pečivo aj hrianky! Parádne kombinácie chutí

Recept nájdeš v tomto článku

Tieto nátierky sú ako stvorené na čerstvé pečivo aj hrianky! Parádne kombinácie chutí

Ingrediencie

porcií
7
  • 500 g bravčového mäsa Pridané do
  • 1 ks Cibuľa Pridané do
  • 4 strúčiky cesnaku Pridané do
  • 100 g masti Pridané do
  • soľ a čierne korenie Pridané do
  • paprika Pridané do
  • trošku vody Pridané do
REKLAMA

Postup

30 min.
1. Krok

Bravčové mäso si nakrájajte na menšie kúsky.

2. Krok

Cibuľu a cesnak očistíme a nakrájame nadrobno.

3. Krok

Na panvici rozpustíme masť a pridáme na ňu cibuľu s cesnakom. Restujeme ju, kým cibuľa nezmení farbu na zlatohnedú.

4. Krok

Potom pridáme mäso a orestujeme ho spolu s cibuľou.

5. Krok

Všetko ochutíme soľou, čiernym korením a paprikou a prilejeme trochu vody. Necháme dusiť pod pokrievkou približne 20 minút.

6. Krok

Po uvarení všetko rozmixujeme na hladkú nátierku.

7. Krok

Nátierku ochutnáme a prípadne dochutíme.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4733 receptov

Mäsité jedlá

2220 receptov

Dezert

3645 receptov

Vianočné

253 receptov

Kuracie mäso

779 receptov

Na panvici

1222 receptov

Mascarpone

338 receptov

Pre diabetikov

633 receptov