Majonéza

REKLAMA
  • 10Minút
  • 2Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
2
  • 1 žĺtko Pridané do
  • 1 pl dijonská horčica Pridané do
  • 250 ml slnečnicový olej Pridané do
  • 1 pl ocot Pridané do
  • soľ Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Všetky ingrediencie musia mať izbovú teplotu. Vaječné žĺtko, horčicu a 1 PL slnečnicového oleja dáme do mixéra. Zapneme mixér a do zmesi pomaly, po kvapkách prilievame slnečnicový olej. Keď je majonéza hotová, dochutíme ju soľou a čerstvo namletým čiernym korením

2. Krok

Pred podávaním necháme majonézu aspoň na 30 minút vychladiť. Môžeme ju použiť ako prílohu k hranolkám alebo na prípravu základu zemiakového šalátu.

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Podobné recepty

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Losos pečený na ghee masle s bylinkami a špargľa s holandskou omáčkou

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Pravá papriková pomázanka
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Pravá papriková pomázanka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Hovädzie varené a paradajková omáčka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Zavárané paradajky vo vlastnej šťave
Recept od prémiového používateľa
Klasická plnená paprika
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Klasická plnená paprika

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Hlivový perkelt
Recept od prémiového používateľa

Podobné recepty

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Losos pečený na ghee masle s bylinkami a špargľa s holandskou omáčkou

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Pravá papriková pomázanka
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Pravá papriková pomázanka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Hovädzie varené a paradajková omáčka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Zavárané paradajky vo vlastnej šťave
Recept od prémiového používateľa
Klasická plnená paprika
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Klasická plnená paprika

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Hlivový perkelt
Recept od prémiového používateľa

Top kategórie

Mäsité jedlá

359 receptov

Obed

881 receptov

Lacné jedlá

529 receptov

Raňajky

359 receptov

Dezert

735 receptov

Večera

759 receptov

Nápoj

40 receptov
Recipe author image TASTElist

Majonéza

10
Minút
2
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Všetky ingrediencie musia mať izbovú teplotu. Vaječné žĺtko, horčicu a 1 PL slnečnicového oleja dáme do mixéra. Zapneme mixér a do zmesi pomaly, po kvapkách prilievame slnečnicový olej. Keď je majonéza hotová, dochutíme ju soľou a čerstvo namletým čiernym korením

2. Krok

Pred podávaním necháme majonézu aspoň na 30 minút vychladiť. Môžeme ju použiť ako prílohu k hranolkám alebo na prípravu základu zemiakového šalátu.

Ingrediencie
1
žĺtko
1 pl
dijonská horčica
250 ml
slnečnicový olej
1 pl
ocot
soľ
mleté čierne korenie