Jednoduchý hamburger so syrom

REKLAMA

Klasický hamburger, ktorý má každý rád.

  • 30Minút
  • 2Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
2
  • 300 mleté ​​hovädzie mäso
  • pc žemľa
  • pc plátkový tvrdý syr
  • sl paradajka
  • sl červená cibuľa
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • majonéza
  • kečup
  • worcestrová omáčka
REKLAMA

Postup

1. Krok

Z mletého hovädzieho mäsa vytvaruje hamburgery vysoké ako prst osolíme, okoreníme a pokvapkáme worchestrovou omáčkou.

2. Krok

Sprudka opečieme na rozpálenej panvici z každej strany asi 3-4 minuty. Pri opekaní druhej strany dáme na vrch plátok syra. Vyberieme ich a dáme na tanier pod pokrývku na pár minút dôjsť. V tej istej panvici si opečieme prekrojené žemle.

3. Krok

Žemle potrieme majonézou a druhú polku kečupom, na spodok dáme plátok čínskej kapusty a koliesko červenej cibule. Na to položíme maso so syrom na vrch dáme rajčinu a priklopíme druhou polkou žemle potretou majonézou. Môžeme podávať dobrú chuť.

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu