REKLAMA

Bravčová krkovička na šťave

Pečená bravčová krkovička na vlastnej šťave

REKLAMA
Bravčová krkovička na obed – Výborné recepty do každej rodiny

Recept nájdeš v tomto článku

Bravčová krkovička na obed – Výborné recepty do každej rodiny

Ingrediencie

porcií
4
  • 700 g bravčovej krkovičky Pridané do
  • 2 menšie cibule Pridané do
  • 5 strúčikov cesnak Pridané do
  • korenie na mäso Pridané do
  • podľa chuti soľ a čierne korenie Pridané do
  • mletá červená paprika Pridané do
  • olej Pridané do
  • trochu kečup Pridané do
REKLAMA

Postup

55 min.
1. Krok

Najprv si pripravíme mäso, ktoré nakrájame na približne rovnaké kusy. Následne ho vložíme na plech na pečenie, ktorý sme vymastili olejom. Potom k mäsu pridáme cibuľu, ktorú môžeme pokojne nakrájať na väčšie pásy.

2. Krok

Potom pridávame všetky koreniny podľa chuti (soľ, mleté čierne korenie, sladkú červenú papriku, korenie na mäso). Pridáme zopár lyžíc kečupu (približne 2 až 3 polievkové lyžice). Ak máte radi štipľavé, skvele sa hodí pikantný kečup alebo ku klasickému primiešajte aj štipľavú čili omáčku.

3. Krok

Mäso na záver polejeme olejom a na zmes ingrediencií prelisujeme strúčiky cesnaku. Všetko dobre zamiešame, aby sa koreniny, cesnak a olej dostali všade a mäso bolo zo všetkých strán ochutené. Trošku podlejeme vodou.

4. Krok

Celá jednoduchá príprava je hotová. Plech prikryjeme alobalom. Mäso môžeme vložiť do rúry vyhriatej na 200 stupňov a pečieme približne hodinu. Dobrú chuť!

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov