Kuracie mäsové guličky
Čo čítame
Čo variť dnes či zajtra? 60 skvelých receptov na obedy a večere
24. 2. 2022
Čo uvariť na obed? A čo dnes uvariť na večeru? To sú naše aj vaše každodenné výzvy! Pripravili sme pre vás zbierku overených receptov, kde nájdete obľúbené jedlá z cestovín,...
Ako pripraviť lacný, rýchly a neodolateľne chutný dezert? TOP 10, ktoré si zamiluješ
24. 5. 2023
Predstavujeme TOP 10 rýchlych a jednoduchých receptov na dezerty, ktoré ťa dostanú svojou chuťou a zároveň minimalizujú čas strávený za sporákom. Od osviežujúcej jahodovej...
Ako pripraviť špargľu? Aby zostala lahodná a krehká, stačí poznať tento postup
25. 4. 2023
Špargľu sme si obľúbili ako jednu z prvých jarných zelenín, ktoré potešia sviežou chuťou. Aby bol výsledok podľa očakávania, zíde sa postup, ako pripraviť špargľu, aby si...
20 × Bravčové karé – s omáčkou, plnené aj zapekané! Recepty, ktoré zbožňujeme
17. 5. 2023
Koľko receptov na bravčové karé poznáš? Táto bravčovina má v slovenských kuchyniach široké využitie, aj napriek tomu, že je karé považované za suchšie mäso. Čo dnes uvariť na...
Výborná rýchla večera? Viac ako 40 overených receptov a chutných kombinácií
18. 2. 2022
Rýchla večera, ktorá je hotová do 20 – 40 minút, môže mať veľa chutných podôb. Presvedčí ťa o tom pestrý výber overených receptov na večeru bez mäsa aj s mäsom, zo zemiakov či so...
Omáčky k mäsu, ktoré si zamiluje celá rodina: Ktorú vyskúšať ako prvú?
27. 1. 2023
Paradajková omáčka, syrová omáčka, hubová omáčka, bešamelová omáčka – to sú najobľúbenejšie omáčky k mäsu a nielen tieto. Poznáme desiatky ďalších, ktoré výborne ladia s kuracím,...
Recepty na výbornú bublaninu: Čerešňová, jahodová aj marhuľová urobia radosť celej rodine
2. 6. 2023
Recepty na bublaninu nájdeš v každej domácej kuchárskej knihe. Sú plné sladučkého, práve dozrievajúceho ovocia. Najobľúbenejšia je bublanina čerešňová, jahodová aj marhuľová. Ak...
Ako sa varí jahodový lekvár? Recept na sladkú pochúťku ako od babičky
3. 6. 2023
To, ako sa varí jahodový lekvár a fantastický jahodový džem, vedeli najlepšie už naše babičky. Poďme si pripraviť taký, ktorý je plný zrelých a sladkých jahôd, bez umelých prísad...