REKLAMA

Bravčové mäso s hubami

Bravčové mäso s hubami na smotane je klasické slovenské jedlo. Perfektnou prílohou k nemu je ryža alebo zemiaková kaša a zeleninový šalát.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 500 g bravčového mäsa Pridané do
  • 250 g hub Pridané do
  • 200 ml smotany na varenie Pridané do
  • 1 ks cibuľa Pridané do
  • 2 strúčiky cesnaku Pridané do
  • 12 l vody Pridané do
  • 1 pl horčice Pridané do
  • soľ a čierne korenie Pridané do
  • olej Pridané do
REKLAMA

Postup

75 min
1. Krok

Bravčové mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na menšie plátky. Potom ho osolíme, okoreníme a opečieme na panvici s trochou oleja.

2. Krok

Očistenú a nasekanú cibuľu pridáme k mäsu a restujeme ju, dokým nezíska zlatistú farbu.

3. Krok

Na panvicu pridáme nakrájané huby a restujeme ich spoločne s mäsom a cibuľou. Nasekaný cesnak pridáme až ku koncu, aby nezhorkol.

4. Krok

Keď sú huby mäkké, podlejeme ich vodou, pridáme horčicu a všetko spolu prevaríme do mäkka.

5. Krok

Na záver pridáme smotanu, premiešame všetko spolu a necháme ešte chvíľu povariť.

Podobné recepty

Hovädzie mäso s hubami

Recept na hovädzie mäso s hubami, ktorý sa hodí na sviatočný alebo všedný obed i večeru.

Iskender kebab

Recept na Iskender kebab, ktorý je populárne turecké jedlo. Môžete si ho pripraviť na obed alebo aj večeru.

Kuracie srdcia na cibuľke

Táto delikatesa - kuracie srdiečka na cibuľke osloví každého gurmána. Výborne chutia so zemiakmi alebo ryžou.

Polovnícky guláš z diviaka

Poľovnícky guláš plný chuti diviny.

Hovädzia sviečková na smotane s brusnicami

Sviečková na smotane s brusnicami je tradičné slovenské jedlo, ktoré je obľúbené najmä počas sviatkov. Je to bohatý a sýty pokrm, ktorý slúži ako hlavný chod.

Hovädzie mäso s ryžou

Hovädzie mäso na šťave s ryžou je klasické slovenské jedlo, ktoré zaručene poteší každého milovníka mäsa. Tento recept je ideálny na rodinný obed alebo večeru.

Belehradský bravčový rezeň

Tento rýchly recept na Belehradký bravčový rezeň s lečom je skvelou voľbou pre všetkých milovníkov bravčového mäsa. S kombináciou chutného bravčového rezeňa a pikantného leča ponúka tento jedlo výbornú kombináciu chutí a jednoduchý postup prípravy.

Najlepšie krémové kuracie rizoto

Tip na rýchlu a chutnú večeru je určite kuracie rizoto v jednom hrnci. Pri tejto večeri sa budete cítiť ako v talianskej reštaurácii.

Podobné recepty

Hovädzie mäso s hubami

Recept na hovädzie mäso s hubami, ktorý sa hodí na sviatočný alebo všedný obed i večeru.

Iskender kebab

Recept na Iskender kebab, ktorý je populárne turecké jedlo. Môžete si ho pripraviť na obed alebo aj večeru.

Kuracie srdcia na cibuľke

Táto delikatesa - kuracie srdiečka na cibuľke osloví každého gurmána. Výborne chutia so zemiakmi alebo ryžou.

Polovnícky guláš z diviaka

Poľovnícky guláš plný chuti diviny.

Hovädzia sviečková na smotane s brusnicami

Sviečková na smotane s brusnicami je tradičné slovenské jedlo, ktoré je obľúbené najmä počas sviatkov. Je to bohatý a sýty pokrm, ktorý slúži ako hlavný chod.

Hovädzie mäso s ryžou

Hovädzie mäso na šťave s ryžou je klasické slovenské jedlo, ktoré zaručene poteší každého milovníka mäsa. Tento recept je ideálny na rodinný obed alebo večeru.

Belehradský bravčový rezeň

Tento rýchly recept na Belehradký bravčový rezeň s lečom je skvelou voľbou pre všetkých milovníkov bravčového mäsa. S kombináciou chutného bravčového rezeňa a pikantného leča ponúka tento jedlo výbornú kombináciu chutí a jednoduchý postup prípravy.

Najlepšie krémové kuracie rizoto

Tip na rýchlu a chutnú večeru je určite kuracie rizoto v jednom hrnci. Pri tejto večeri sa budete cítiť ako v talianskej reštaurácii.

Top kategórie

Obed

2472 receptov

Mäsité jedlá

1158 receptov

Patizón

10 receptov

Dezert

1756 receptov

Cestoviny

259 receptov

Lacné jedlá

968 receptov

Pre diabetikov

625 receptov

Torty

152 receptov