Studená kuchyňa

Recepty zo studenej kuchyne

2 recepty

Hľadáte tip na recept z kategórie Studená kuchyňa? Ste tu správne! Jeden z týchto 2 receptov sa môže stať vaším novým favoritom. Tieto recepty z kategórie Studená kuchyňa sa vám podarí zrealizovať za čas 60 - 90 minút. V každom recepte sa okrem ingrediencí a postupu dozviete aj približný čas prípravy a počet porcií. Pozrite si napríklad naše obľúbené recepty - Korunovačné kura, Maki sushi s lososom a surimi tyčinkami - ako stvorené pre milovníkov dobrého jedla. Dobrú chuť!

Korunovačné kura

Profilová fotka používateľa
Svarne_dzifca 17 receptov
90 min.
1
90 min.
1
Postup
Kuracie prsia si dáme variť, pridáme k nim kocku bujónu. Cibuľu si nakrájame na menšie kúsky a na panvici na olivovom oleji opražíme do zlatista pridáme karí korenie, pretlak, citrónovú šťavu a necháme zovrieť. Keď máme mäso uvarené do väčšej misky si ho nakrájame na rezančeky a šťavu s neho precedíme cez sitko. Kúsok s tej precedenej šťavy prilejeme do predpripravenej omáčky a necháme troška vychladnúť. Keď máme omáčku vychladenú, pridáme k nej majonézu a smotanu a poriadne zamiešame. Hotovú karí omáčku vylejeme na mäso a opäť zamiešame. Pred podávaním musí byť mäso zmiešané s karí omáčkou studené a príloha teplá. Podávame s ryžou alebo hranolkami.
Kuracie prsia si dáme variť, pridáme k nim kocku bujónu. Cibuľu si nakrájame na menšie kúsky a na panvici na olivovom oleji opražíme do zlatista pridáme karí korenie, pretlak, citrónovú šťavu a necháme zovrieť. Keď máme mäso uvarené do väčšej misky si ho nakrájame na rezančeky a šťavu s neho precedíme cez sitko. Kúsok s tej precedenej šťavy prilejeme do predpripravenej omáčky a necháme troška vychladnúť. Keď máme omáčku vychladenú, pridáme k nej majonézu a smotanu a poriadne zamiešame. Hotovú karí omáčku vylejeme na mäso a opäť zamiešame. Pred podávaním musí byť mäso zmiešané s karí omáčkou studené a príloha teplá. Podávame s ryžou alebo hranolkami.
REKLAMA
REKLAMA