Bravčové mäso

Bravčové mäso – Recepty, s ktorými zožnete veľký úspech

464 receptov

Bravčové mäso patrí k obľúbeným druhom mäsa pri varení. Medzi TOP jedlá z bravčového mäsa patria rezne v trojobale, bravčové pliecko, karé či krkovička na šťave, bravčové závitky, roláda a nesmieme zabudnúť ani na guláš. Pripravte si slávnostný nedeľný obed z bravčového mäsa a potešte svojich blízkych dobrým jedlom. Do našej zbierky receptov z bravčového mäsa sa dostalo veľa známych receptov. Presvedčte sa sami – obrátené bravčové rezne, chrumkavý pečený bôčik, grilované rebierka s medom, mäsové guľky v omáčke. Nájdete tu tie top recepty z bravčového mäsa na jednom mieste. Výber jedál z bravčového mäsa, ktoré vás zaručenie prekvapia.

Zemiaky so smotanou a údeným mäsom

Jednoduchý rýchly obed

Zemiakové placky s jogurtom

Nadýchané a chrumkavé ,vďaka mlieku a smotane- jogurtu.
Mis-Mas
Mis-Mas
Náhľad receptu Mäsové guličky v cibuľovo-jablkovej omáčke
Fotorecept

Mäsové guličky v cibuľovo-jablkovej omáčke

Tento recept mám veľmi rada pre jeho variabilitu. Môžete si ho kombinovať či už bez cestovín s chlebom, alebo cestoviny s omáčkou len, prípadne guličky s inou prílohou. Veď posúďte sami 😉

Bravčové mäso na paradajkovej omáčke

Vynikajúci recept na jemné bravčové mäso v lahodnej paradajkovej omáčke.

Falošný guláš zo špekáčiek

Rýchla varianta gulášu

Zemiaky s bravčovým mäsom a smotanou

Tieto zemiaky sú podobné francúzskym, ale sú viac šťavnaté.

Živánska na plechu

Živánska na plechu je skvelá variácia tradičnej živánskej.

Segedínsky guláš

Každý ho varíme inak ,,ja sa snažím trošku zdravšie variť, no pri tomto jedle to nejde úplne 😉

Bravčový perkelt

Náš obľúbený bravčový perkelt

Fašírky z bravčového mäsa

Obľúbený nedeľný obed

Brankova,,Pljeskavica"

Pljeskavica je špecialita typická pre Srbsko.Ja som ju jedla u mojich kamarátov v Srbsku a recept mám od nich ako ju robia doma.Suroviny som si priniesla aby som ju mohla aj doma urobiť,,ale všetko sa dá kúpiť aj u nás 😉

Domáca masť s oškvarkami

Slovenské jedlo každý pozná a chutí nám.Ja to robím úplne jednoducho.

Kyslá kapusta s údeným mäsom

Tip na prílohu

Zapekané bravčové karé s broskyňou

Zapekané bravčové karé s broskyňou je jedlo, ktoré je ideálne ako hlavný chod pre špeciálne príležitosti. Toto jedlo kombinuje vynikajúce chute bravčového mäsa, broskyne a syra.

Pomaly pečené bravčové pliecko

Jedná sa o recept na bravčové pliecko, ktoré sa pomaly pečie v rúre. Mäso je vďaka dlhému procesu mäkké a šťavnaté. Ideálny recept na víkendový obed.
REKLAMA