Lotus Reeses kosicky
- 10Minút
- 6Počet porcií
Ingrediencie
- 50 g mandle
- 50 g vločky
- 100 g ďatlová pasta
- 4 pl kokos olej
- 2 pl lotus nátierky
- 100 g tmavá čokoláda aspoň
Postup
1. Vlocky a mandle rozmixujeme uplne najemno, pridame datlovu pastu a kokosovy olej a rozmixujeme kym nam vznikne lepkava pasta (ak nemate datlovu pastu, tak 50g datli namocte do horucej vody na 10' a potom zcedte a rozmixujte)
2. Z hotovej pasty si na spodok kosickov pripravime korpus a uz len vrstvime (mne vyslo 6 kosickov lebo som robila hrubsi spodok, zalezi ako vysoky/hruby korpus chcete, myslim ze vyjde aj na 12 kosickov)
3. Na korpus dame roztopenu lotus natierku (ja som davala 2CL do kazdeho kosicka), dame na par minut ztuhnut do chladnicky a potom dame roztopenu tmavu coko (tiez cca 2CL na kosik), nechame ztuhnut v chladnicke 🙃 ztuhnute mozeme dozdobit este roztopenou lotus natierkou a posypat podrvenym keksikom (nemusi byt)
Zdieľaj recept s ostatnými
Obľúbené recepty
Top kategórie
Lotus Reeses kosicky
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/-R_lusIEiAdOwl-Uber5/ccbc6cb9289b4436531cc8279a574479.jpeg)
1. Vlocky a mandle rozmixujeme uplne najemno, pridame datlovu pastu a kokosovy olej a rozmixujeme kym nam vznikne lepkava pasta (ak nemate datlovu pastu, tak 50g datli namocte do horucej vody na 10' a potom zcedte a rozmixujte)
2. Z hotovej pasty si na spodok kosickov pripravime korpus a uz len vrstvime (mne vyslo 6 kosickov lebo som robila hrubsi spodok, zalezi ako vysoky/hruby korpus chcete, myslim ze vyjde aj na 12 kosickov)
3. Na korpus dame roztopenu lotus natierku (ja som davala 2CL do kazdeho kosicka), dame na par minut ztuhnut do chladnicky a potom dame roztopenu tmavu coko (tiez cca 2CL na kosik), nechame ztuhnut v chladnicke 🙃 ztuhnute mozeme dozdobit este roztopenou lotus natierkou a posypat podrvenym keksikom (nemusi byt)